Niemand is zo arm dat hij geen glimlach geven kan. Niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft.

Kirlian of electrofotografie

A. WAT

Kirlian is een evaluatietechniek die via een generator zowel je huidige als je energetische toestand op papier registreert. Aan de hand van deze foto kan een perfect beeld over je lichamelijke, emotionele, mentale en spirituele toestand gevormd worden.

Het is één van de weinige technieken die energie zichtbaar kan maken. Hierdoor kunnen de stoorvelden (symptomen) in hun functionele fase opgespoord worden, d.w.z. nog voor ze zich aan de buitenwereld gemanifesteerd hebben.

De foto wordt zowel voor als na de behandeling genomen waardoor er een goede evaluatie van de behandeling kan gemaakt worden.

B. ANATOMIE

Een symptoom doorloopt drie verschillende stadia vooraleer het zich aan de oppervlakte manifesteert:

  • De energetische fase: dit is de genetische- of erfelijkheidstoestand. Iedereen wordt in een verschillende toestand geboren. Bepaalde organen zijn sterk en andere zijn dan weer wat zwakker waardoor de ene van natuur uit meer kans heeft op een hartinfarct, de andere op suikerziekte en nog een ander op astma enz.
  • De functionele fase: in deze fase is de ziekte aan het broeden. De symptomen zijn nog niet aan de oppervlakte verschenen maar je voelt je toch niet goed in je vel. Alle medische testen (zoals bloed-, scanner-, of botonderzoek) zijn negatief. De arts vertelt je dat alles « normaal » is, terwijl jij dit zo niet ervaart.
  • De leasionele fase: het symptoom manifesteert zich aan de oppervlakte en wordt zichtbaar. Alle testen tonen aan dat er iets niet juist is.

C. TOEPASSING

Deze methode heeft zijn therapeutisch nut wanneer :

  • Je wilt weten wie je bent en hoe je huidige toestand is. Je komt iets meer over jezelf te weten.
  • Je uitleg wilt hebben bij problemen waar je geen antwoord op vindt.
Word fan van Kineko op Facebook
© Kineko