Niemand is zo arm dat hij geen glimlach geven kan. Niemand is zo rijk dat hij geen glimlach nodig heeft.

Links

 • PODCAST KOEN MARGO bij Tim en Tom

  Koen Margo heeft er zijn missie van gemaakt om in het leven de materie van Aetiopathie op een gemakkelijke manier te uit te leggen. Het is een verzamelnaam voor alle technieken die helpen om je fysieke, je emotionele, je mentale en/of spirituele lichaam op een gezonde manier terug in evenwicht te brengen. Letterlijk vertaalt betekent aetiopathie de wetenschap die op zoek gaat naar de oorzaak van het symptoom. Hij maakt rijkelijk gebruik van metaforen om je zo mee te nemen in zijn levensverhaal.

  Als student had Koen interesse in wiskunde, hij ontdekte dat het lichaam eigenlijk ook wiskundig is. Alles staat in relatie met elkaar. Het is de kunst om systematische de linken te zien. Hierdoor verdiepte hij zich steeds verder in deze materie. Na het lichamelijk kwam het emotionele naar boven. Dit was op hetzelfde moment als dat hij vader werd. Hij wou zijn kinderen bewust opvoeden.

  Emoties staan centraal bij in de levenswijsheden van Koen, zijn kijk hierop deelt hij mooi tijdens deze podcast en nog veel meer!

  Waarom moet je deze podcast beluisteren?
  • Aetiopathie, wat is dat?
  • De kijk vanuit de oosterse geneeskunde
  • Het ontstaan van kanker in het lichaam
  • Spirituele connectie maken, hoe doe je dat?
  • Het besturen van jouw fabriek
  • Emotioneel eten
  • Seksualiteit, de oerkracht, het taboe voorbij
  • Corona en de maatschappij

 • PODCAST KOEN MARGO in de truemanshow bij Jorn Luka

  Voor deze 64ste aflevering zijn we afgereisd naar Izegem in West-Vlaanderen in België. We zijn namelijk uitgenodigd door Koen Margo die hier zijn praktijk heeft. Koen is Aetiopaat. Een term die hij zelf heeft bedacht omdat hij wat hij doet niet vindt passen in de bestaande hokjes. Hij heeft namelijk een onwijs holistische kijk op onder andere gezondheid, ziekte en herstel en op geheel eigen wijze begeleidt hij zijn cliënten dan ook door het proces van ziekte heen, wat voor een groot deel neerkomt op zelf verantwoordelijkheid nemen over alle facetten in je leven.

  We spraken over een breed scala aan onderwerpen. Zo spraken we over slachtofferschap en de rol daarvan op je gezondheid, wat kanker nou echt is volgens Koen en wat we daar aan kunnen doen, zijn spirituele kijk op het leven, trauma’s, reïncarnatie, kwantumfysica, maar ook spraken we over het niet bestaan van virussen, maar vooral ook wat ons dan wel ziek maakte en wat ziekte eigenlijk is. Volgens hem is ziekte niets ergs, maar iets heel moois omdat het je helpt groeien. Het helpt je loslaten. Een compleet andere benadering van ziekte en heling dan wat ons geleerd wordt door de “reguliere” geneeskunde. Een benadering die eigenlijk alles verandert.

  Voor mij is dit een van de meest complete podcasts van de afgelopen tijd. Eentje die bij mij gedurende het gesprek al zo hard resoneerde. En eentje waarvan ik denk dat het ons heel veel inzichten kan geven in hoe wij in elkaar steken.

Word fan van Kineko op Facebook
© Kineko