VOORDRACHT : WELKE INVLOED HEBBEN EMOTIES OP JE GEZONDHEID - ZATERDAG 08 JUNI VAN 14U00 TOT 16U00 - BC Driekoningen Oude Gentweg 79-81 8820 Torhout

Wat is aetiopathie

Aetiopathie is geen techniek op zich, het is een verzamelnaam voor alle technieken die helpen om je fysieke, je emotionele, je mentale en/of spirituele lichaam op een gezonde manier terug in evenwicht te brengen. Letterlijk vertaalt betekent aetiopathie de wetenschap die op zoek gaat naar de oorzaak van het symptoom.

Door de informatie, die achter je symptoom schuil gaat, naar de oppervlakte te halen, wordt je lichaamstaal in mensentaal omgezet. De vijand (want zo ervaren we meestal een symptoom) wordt tot bondgenoot (hij brengt je dichter bij de oorsprong van het lijden) getransformeerd.

Je wordt naar het punt waar je de weg verloren bent teruggebracht, om vervolgens de weg die voor je bestemd is te zoeken. Hierbij krijg je de vrijheid om zelf te beslissen welke weg je wilt bewandelen. Ook al is dit één die terug naar fysieke pijnen leidt.

Aetiopathie gaat op zoek naar wie je bent, wat je wilt en hoe je dit kan bereiken. Het maakt je bewust van jezelf en je omgeving waardoor je zelfstandig of volwassen wordt. Het brengt je dichter bij de verlichting. Om dit te kunnen realiseren wordt er gebruik gemaakt van verschillende technieken.

Word fan van Kineko op Facebook
© Kineko