WORKSHOP HET PAD VAN DE VREEDZAME KRIJGER (HANTEER HET ZWAARD DER LIEFDE) OP ZATERDAG 20 APRIL VAN 09U00 TOT 16U00

Bodyfun: lichamelijke & geestelijke zuiveringsweek

MET 1/4 VAN WAT WE ETEN LEVEN WIJZELF, MET 3/4 LEEFT DE GENEESKUNST

Je gemoedstoestand en ziekteverschijnselen zijn vaak een gevolg van overconsumptie. Organen die vervuilt en overbelast geraken, zorgen voor futloosheid, negatieve gevoelens en gedachten.
Tijdens deze zuiveringskuur krijgt je spijsvertering de nodige rust zodat het terug op kracht kan komen. Deze kuur heeft zowel een zuiverende als opbouwende werking.

Met een minimum aan voeding ('s morgens fruit en 's avonds soep) in combinatie met zuiverende dranken krijgt je lichaam gedurende deze periode de kans om zich zowel fysiek als geestelijk te reinigen.
Wanneer je spijsvertering minder voedsel te verteren krijgt, maakt het gebruik om je lichaam te ontdoen van toxische stoffen, verdrongen emoties of trauma's. Daarom is het belangrijk om tijdens je zuiveringskuur de nodige rust in te bouwen.

De oase van groen en rust, het weghalen uit je eigen leefwereld, de persoonlijke begeleiding en de dagelijkse meditaties, lichaamsoefeningen en buikmassages zorgen voor een maximale zuivering van je lichaam zodat je als een herboren persoon terug naar huis kan keren.

Het is raadzaam om de dagen voor en na de zuiveringsweek matig om te gaan met alcohol, tabak, medicijnen,...

Data en praktische info zie agenda.

Word fan van Kineko op Facebook
© Kineko